THE VOICE OF FINLAND FINAALI

THE VOICE OF FINLAND FINAALI

Pe 26.04.2013 Klo 20.00


Ovet aukeavat: klo 17.45
Suora tv-lähetys alkaa: klo 20:00
Ovet saliin avataan: klo 19.25
Ovet saliin suljetaan viimeistään: klo 19.50

Lähetys päättyy: klo 22.00
Tila: LOGOMO-sali
Ikäraja: Ikärajaton

 

Logomo-bussin lähtöajat: kello 16.00 & 17.30 & 18.00 & 18.30


Katso katsomokartat tästä


Järjestäjä: Solar Television 

 

Lisätiedot:

www.nelonen.fi


Logomo Kitchen:

Logomo Kitchen on auki koko päivän. The Voice of Finland lähetyksen jälkeen jatkot Logomo Kitchenissä. Lisätiedot osoitteesta www.logomokitchen.fi


The Voice of Finland on täällä taas!

 

Ensimmäinen kausi sai uskomattoman suosion ja nosti Suomen musiikkimaailmalle monta ainutlaatuista uutta tähteä. Toinen kausi tulee olemaan entistäkin kovempi. Suorat lähetykset Logomosta, tule ja koe uskomaton tunnelma paikan päällä. Lähetyksissä tähtivalmentajat huippulahjakkaiden laulajien kanssa sekä vierailevia artisteja Suomesta ja maailmalta. 

 

Muistathan, että kyseessä on suora tv-lähetys, joka alkaa klo 20.00, saavuthan siis ajoissa paikalle! Logomon ovet aukeavat klo 17.45, Logomo Kitchen on auki koko päivän. Ovet saliin avataan n. klo 19.25 ja suljetaan viimeistään klo 19.50.


The Voice of Finland lähetyksen jälkeen jatkot Logomo Kitchenissä


Heti lähetyksen jälkeen meno jatkuu heti Logomon KITCHEN-ravintolassa, jossa pääsee jatkamaan salissa alkanutta hienoa The Voice of Finland tunnelmaa. Jatkoilla esiintyy House bändi ja vierailijoina tämän ja viime vuoden kilpailijoita. Lisätiedot osoitteesta www.logomokitchen.fi

Logomon Ravintola Kitchenissä on myös The Voice of Finland ”kisastudio” livelähetyksen ajan suorana vieressä olevasta salista, jos jäit ilman lippua, voit tulla mukaan tunnelmaan ja jatka menoa jatkojen sekä livebändin vauhdissa heti lähetyksen jälkeen muun The Voice of Finland yleisön kanssa.